Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Contul dumneavoastră

După depunerea dosarului urmează etapa de Înregistrare. Pentru aceasta:

  1. veţi primi pe adresa dvs. de e-mail convocarea la cursuri;
  2. veţi confirma (prin e-mail, cu Reply la mesajul de convocare) participarea la cursuri, până la data limită solicitată de responsabilul de program/formator. (Dacă nu puteţi participa la cursuri în perioada convocării, anunţaţi, pentru a fi cuprins într-o grupă viitoare.) Odată confirmată participarea, datele dvs. intră în baza de date a ISJ, şi parcurgerea programului respectiv devine obligatorie;
  3. vi se va crea un cont pe portalul http://www.scoalaprofesorilor.ro  şi veţi primi pe adresa dvs. de e-mail un nume de utilizator şi un link. Accesaţi acest link şi urmaţi instrucţiunile apărute pentru alegerea parolei. Pentru autentificare folosiţi numele de utilizator şi parola, şi veţi avea, oricând doriţi, acces atât în contul dvs. din portal cât și pe platforma AeL (Advanced eLearning).

Atenţie:
Orice modificare în contul dvs. realizată după ora 05:30, se va reflecta pe platformă în următoarea zi, după ora 05:30.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.