Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

FAQ (Frequent Asked Questions)

În această secţiune găsiţi o serie de întrebări frecvente, ale căror răspunsuri vă vor ajuta să înţelegeţi mai bine acest portal.

Conţinut portal

Întrebare: Cui îi este dedicat acest portal?

Răspuns: Acest portal se adresează personalului din învăţământ (cadre didactice, personal didactic auxiliar, personal cu funcţie de conducere, consilieri şcolari).

Întrebare: Acest portal este relevant pentru mine, dacă nu sunt autentificat?

Răspuns: Da, aici puteţi afla informaţii despre modalitatea de accesare a programelor de formare ale PEER, necesare pentru dezvoltarea profesională în învăţământ.

Programe de formare

Întrebare: Cum aleg un program de formare?

Răspuns: Puteţi alege programul dorit, accesând secţiunea Despre cursuri.

Întrebare: În ce constă evaluarea finală?

Răspuns: Pentru evaluarea finală trebuie să realizaţi un portofoliu în format tipărit, şi să vă prezentaţi la colocviu unde veţi susţine, la alegere, una din temele cuprinse în portofoliu.

Întrebare: Ce obţin la absolvirea unui program de formare?

Răspuns: Fiecare absolvent va primi un certificat de absolvire. Până la tipărirea acestuia, se eliberează  adeverinţă în care se precizează: titlul programului de formare, numărul de credite obţinut, perioada desfăşurării.

Accesibilitate portal

Întrebare: Trebuie să plătesc şi să mă autentific, pentru folosirea acestui portal?

Răspuns: Portalul este gratuit. Autentificarea este necesară doar pentru persoanele înscrise într-unul din programele de formare, pentru a intra în pagina personală şi pe platforma AeL (Advanced eLearning).

Întrebare: Cum mă autentific?

Răspuns: Selectaţi butonul Autentificare, completaţi câmpurile Nume de utilizator şi Parola, apoi apăsaţi pe Autentificare.

Întrebare: Cum intru pe platforma AeL?

Răspuns: Acest lucru se poate realiza în două moduri:

- vă autentificaţi şi apoi selectaţi butonul Acces platformă, sau

- selectaţi butonul Acces platformă, completaţi câmpurile Nume de utilizator şi Parola, apoi apăsaţi pe Autentificare.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.