Despre Proiect

Despre Școala Profesorilor
Managementul carierei profesionale în educație este un concept rar abordat de către profesori sau învățători atât din sistemul public cât și din sistemul privat de învățământ. Lipsa instrumentelor digitale de planificare și gestionare a dezvoltării carierei este unul dintre factorii determinanți pentru care discuțiile din acest domeniu tind să nu producă rezultate. 


Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, proiectul Școala Profesorilor pune la dispoziția utilizatorilor cadrul perfect și funcționalitățile necesare pentru administrarea evoluției carierei profesionale. 


Cele trei tipuri de acces în platforma scoalaprofesorilor.ro acoperă o sferă largă de funcții care ajută atât echipa de management a unităților de învățământ și a cadrelor didactice afiliate cât și a furnizorilor de servicii de formare profesională pentru profesori.


Astfel, platforma își dorește să fie o soluție gratuită care să devină locul perfect de întâlnire pentru cei mai importanți 3 piloni ai educației și anume cadrele didactice, unitățile de învățământ și furnizorii de servicii de formare profesională, iar efectul dorit este cel de îmbunătățire a actului didactic și a învățării în rândul elevilor.

Cine suntem

Școala profesorilor este un proiect incubat în laboratoarele de inovație digitală ale Civic Labs, fiind finanțat si mentorat de Fundația Vodafone Romania. Fundația Didactica din Sibiu este responsabilă de implementarea acestei soluții digitale la nivel național atât în sistemul public cât și în sistemul privat de învățământ.


Între furnizorii de programe de formare disponibili în platformă, echipa de proiect își dorește parteneri de încredere care au demonstrat calitatea cursurilor și a programelor de formare livrate către cadrele didactice. Astfel, am invitat parteneri din proiectul EduNetworks să își publice ofertele de formare și dezvoltare, acestea fiind disponibile în foarte mare parte în platformă.

Ultimele cursuri

Neacreditat

120 Ron

CCD Galaţi

Învăţare şi management al clasei din perspectivă neuro-etologică

PUBLIC ŢINTĂ VIZAT: Personal didactic de gimnaz...

21.07.2022 23.07.2022
Domeniul tematic: Competențe psiho-sociale generale

Neacreditat

120 Ron

CCD Galaţi

Tehnici de argumentare, dezbatere și comunicare în practica pedagogică

PUBLIC ŢINTĂ VIZAT: Cadre didactice de toate sp...

18.07.2022 20.07.2022
Domeniul tematic: Comunicare și relaționare

Neacreditat

120 Ron

CCD Galaţi

Dezvoltare personală și profesională pentru profesorul secolului XXI

PUBLIC ŢINTĂ VIZAT Personal didactic din învăță...

14.07.2022 16.07.2022
Domeniul tematic: Competențe psiho-sociale generale