Curs

Managementul conflictelor

Neacreditat

23.09.2022 24.09.2022

0 Credite | 800 Ron

Descrierea cursului

În acest curs veți reuși cunoașteți metoda contractării pentru a preveni apariția situațiilor tensionate cu elevii, părinții și cu colegii și aflați care este profilul personal și veți găsi modalități eficiente de a stabili relații cu cei din jur.

Trainer: Iulia Sfetcu-Măndășescu

Iulia și-a inceput cariera de profesor în anul 2010. A predat, a învățat, a descoperit că a fi profesor este poteca cea mai plină de peripeții, de descoperiri și de obiective pe care i-a fost dat să o parcurgă.

Pe lângă miile de ore petrecute printre elevi, a coordonat peste 30 de proiecte extrașcolare pentru elevii cu deficiențe, proiecte cu finanțare externă și un proiect european Erasmus. În anul 2014 a fondat Asociația pentru Motivație în Psihoeducație – asociație care se ocupă de terapia pentru copii cu tulburări din spectru autist și deficiențe senzoriale asociate.Iulia se consideră un profesor gata să împărtășească din experiența lui tuturor celor care cred că educația este cea care ne face să fim aproape de oameni, să creștem și să schimbăm lumi.

De ce Finnish Teacher Training Centre?

 Iulia spune că “pentru că împărtășim valori și principii “sănătoase” despre educație, sau principii și valori despre “educația sănătoasă”? Oricum ar fi, crede că putem avea elevi și profesori fericiți, școli deschise și prietenoase, parinți mulțumiți și un viitor mai bun. Și da, crede că viitorul unei întregi societăți stă în mâinile profesorilor. Profesorilor pregătiți, competenți și responsabili.

Ce vei învăța

  • Asertivitate

  • Bariere în comunicare

  • Feedback eficient și constructiv

  • Managementul clasei

  • Relaționarea cu persoane dificile

Competențe psiho-sociale generale
Comunicare și relaționare

Furnizor curs

Finnish Teacher Training Centre

Schimbarea durabilă pe care ne-o dorim cu toții în educație începe cu fiecare dintre noi. Fiecare dintre educatorii, învățătorii și profesorii care își doresc să construiască relații mai bune cu elevii lor, să fie mai eficienți, mai bine pregătiți pentru multitudinea de situații cu care se confruntă zilnic, neuitând în același timp că sunt un model pentru elevii lor. Finlanda este țara cu unul dintre cele mai performante sisteme educaționale, iar noi ne dorim să putem adapta și aplica această abordare de succes și în România. Secretul? Profesori extraordinari și extraordinar de bine pregătiți. Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar, care a apărut ca o continuare firească și necesară a activității SFSB – Școala Primară Româno – Finlandeză din Sibiu. Portofoliul de programe este modular și flexibil, construit atât pe competențe generale de dezvoltare personală și a carierei, cât și tehnice, metodologice, specifice corpului didactic. Totul adaptat sistemului local. Explorează calendarul nostru de cursuri și contactează-ne. Te așteptăm ca împreună să îmbunătățim educația din România.


Cursurile acestui furnizor

Cursuri