Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Termeni şi condiţii

Site-ul www.scoalaprofesorilor.ro, numit în continuare scoalaprofesorilor, este proprietatea S.C. ALTFACTOR S.R.L., înregistrată în Galaţi, str. Portului, nr. 23, Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, camera 202, tel/fax 0236 407030, J17/917/1997, CUI: RO12476351, numită în continuare S.C. ALTFACTOR S.R.L.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. S.C. ALTFACTOR S.R.L. îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită "Termeni şi condiţii".
S.C. ALTFACTOR S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pentru informare, pe site-ul scoalaprofesorilor şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ALTFACTOR S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legătură web, link, către scoalaprofesorilor este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. ALTFACTOR S.R.L. sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a S.C. ALTFACTOR S.R.L. asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut al site-ului scoalaprofesorilor incluzând dar fără a se limita la imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea S.C. ALTFACTOR S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul S.C. ALTFACTOR S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului scoalaprofesorilor numai în limitele menţionate în prezentul document.

2. Produsele şi serviciile oferite de S.C. ALTFACTOR S.R.L. pe site-ul scoalaprofesorilor

Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document.

S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu oferă nici o garanţie, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la, funcţionarea acestui site, informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site se face pe propriul risc.

Conţinutul scoalaprofesorilor incluzând dar fără a se limita la texte, descrieri ale produselor, specificaţii tehnice, imagini, simboluri este alcătuit în colaborare cu solicitantul şi ceilalţi parteneri. Din acest motiv, S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile şi specificaţiile produselor afişate în site-ul scoalaprofesorilor, acestea fiind puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii parteneriatului.

3. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul scoalaprofesorilor este găzduit de serverele unei terţe firme. S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului scoalaprofesorilor. S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site ul scoalaprofesorilor. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

4. Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletter-ul site-ului scoalaprofesorilor este gratuită şi voluntară, şi implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând vă puteţi dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă legea Comerţului Electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidenţialitate este descrisă pe larg în secţiunea următoare. S.C. ALTFACTOR S.R.L. deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document.

Abonaţii newsletter-ului scoalaprofesorilor pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii newsletter-ului scoalaprofesorilor mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului articol. În acest context, S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare sub nici o formă de acţiunile abonaţilor săi.

S.C. ALTFACTOR S.R.L. îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă S.C. ALTFACTOR S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

5. Politică de confidenţialitate

S.C. ALTFACTOR S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Furnizarea datelor personale către S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin poştă la adresa: S.C. ALTFACTOR S.R.L., str. Portului, nr. 23, Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, camera 210, Galaţi, tel./fax 0236 407030.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul scoalaprofesorilor sunt transmise pe cale electronică, S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. ALTFACTOR S.R.L. va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracţiune.

Informaţiile furnizate către S.C. ALTFACTOR S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost solicitate (trimiterea de mesaje personalului S.C. ALTFACTOR S.R.L., abonarea la newsletter etc.), conform legilor în vigoare. S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajează spam-ul, şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi fără acordul explicit al acestora.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informaţii cu caracter tehnic despre dumneavoastră: adresa de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informaţii despre traficul realizat de dumneavoastră prin site-ul nostru. Toate aceste informaţii colectate prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la îmbunătăţirea serviciilor oferite de site, dar şi a serviciilor S.C. ALTFACTOR S.R.L.

S.C. ALTFACTOR S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere S.C. ALTFACTOR S.R.L. să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
  2. dreptul de a cere S.C. ALTFACTOR S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere S.C. ALTFACTOR S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
  4. dreptul de a cere S.C. ALTFACTOR S.R.L să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin poştă la adresa S.C. ALTFACTOR S.R.L. str. Portului, nr. 23, Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, camera 210, tel./fax 0236 407030, Galaţi. scoalaprofesorilor foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul nostru.

S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale. S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de scoalaprofesorilor în scopul precizat în prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informaţii personale a utilizatorilor scoalaprofesorilor, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fişier de acces. Fişierele de acces vor face posibilă identificarea de către S.C. ALTFACTOR S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul scoalaprofesorilor, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului scoalaprofesorilor şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.

6. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe scoalaprofesorilor şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din Galaţi. Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de utilizare a site-ului scoalaprofesorilor, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.

Având în vedere că S.C. ALTFACTOR S.R.L. nu este remunerat pentru serviciile prestate în cadrul acestui proiect, nici o despăgubire pecuniară nu poate fi solicitată acesteia.

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.